Afrekenen
Op dit moment is er (bijna) niets te plukken. We wachten met smart op de zomerbloemen. Zodra u weer kunt plukken. Of meldt u zich aan voor de nieuwsbrief.
Zelf bloemen plukken!
De (meeste) voorjaarsbloemen zijn geplukt. Door de vele regen hebben we onze zomerbloemen later kunnen planten dan we wilden. Daarom hebben we even een plukpauze en kunt u niet plukken. We houden u op de hoogte en hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
Onze locaties

Welkom bij Pluktuin la Fleur

Zelf de mooiste bloemen plukken, heerlijk in de buitenlucht? Dat kan in onze 6 bloemenpluktuinen in Zeeland, West-Brabant en Oost-Vlaanderen. U vindt er veel verschillende bloemen die u kunt plukken van eind maart tot en met september. U bent tijdens deze bloeiperiode van maandag tot en met zaterdag van zonsopgang tot zonsondergang van harte welkom in onze pluktuinen. Omdat u de bloemen vers plukt, staan ze langer in de vaas. Een bezoekje aan Pluktuin la Fleur is ook leuk voor kinderen! Ze kunnen namelijk helemaal zelfstandig de bloemen plukken die ze leuk vinden.

Wanneer komt u gezellig langs bij een van onze pluktuinen? Vind de dichtstbijzijnde pluktuin bij u in de buurt.

Komt u langs? Een paar tips!

  • Onze pluktuinen zijn onbemand. Wij vertrouwen daarbij op uw eerlijkheid.
  • U kunt contant betalen of via uw telefoon. U scant dan een QR-code en komt zo bij onze online betaalomgeving.
  • De prijzen van de bloemen vindt u onder ‘producten’.
  • Bij iedere pluktuin vindt u een paar picknicktafels.
  • De openingstijden vindt u bij de ‘locaties’ Alle pluktuinen zijn geopend van zonsopgang tot zonsondergang, met uitzondering de pluktuin in Bergen op Zoom. Daarvoor gelden aangepaste openingstijden.
  • Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een waardebon van La Fleur cadeau. Deze kunt u online bestellen onder het kopje ‘waardebonnen’.
Lees meer over ons

Belangrijke mededelingen

Ook dit jaar kunt u betalen via onze online betaalomgeving. In de pluktuin vindt u een QR-code. Door deze te scannen met uw mobiele telefoon komt u bij de online betaalomgeving. We brengen hiervoor € 0.25 transactiekosten in rekening. Natuurlijk kunt u ook gewoon contant blijven betalen.

Nieuw dit jaar zijn twee bloemenpluktuinen in België, namelijk in Zwijndrecht naast restaurant de Blauwe Hoeve en in Waterland-Oudeman naast restaurant Roste Muis. Beide locaties zijn “franchise-locaties”.

Helaas zijn we gestopt met de pluktuinen in Steenbergen en Serooskerke.

Hoe werkt het

Zwijndrecht (BE)

Lees meer Route plannen

Waterland-Oudeman (BE)

Lees meer Route plannen

Sint Gillis-Waas (BE)

Lees meer Route plannen

's-Heer Hendrikskinderen (NL)

Lees meer Route plannen

Bergen op Zoom (NL)

Lees meer Route plannen

Noordgouwe (NL)

Lees meer Route plannen
Eigen beheer
Franchise
Afrekenen